Silvia Pavăl are o minte creativă, ce nu ar putea funcționa fără o inimă cel puțin la fel de pasionată de procesul creației. La bază este designer vestimentar, însă propria-i creativitate a ghidat-o spre crearea de produse din cele mai diverse: pantofi, board-game-uri educative, jucării pentru cei mici.

Silvia Pavăl – Creating with devotion este o platformă care-ți aduce mai aproape de tine design-ul românesc la un preț accesibil, într-un mod cât mai prietenos cu mediul.

Fiecare piesă vestimentară, accesoriu sau obiect decorativ este produs în România, din materie primă românească, cu o grijă sporită asupra procesului de producție.

Tot ceea ce creez este rezultatul identificării nevoilor pieței și vizează îmbunătățirea calității vieții tale, ale mele, ale noastre, transformând-o într-una sustenabilă sau cel puțin mai prietenoasă cu mediul.

Astfel s-a făcut simțită în viața mea această expresie ,,a crea cu devoțiune”. În același fel cum cuvintele frumoase nu sunt de valoare atunci când nu sunt spuse cu iubire, la fel și creația nu înseamnă nimic atunci când nu e realizată cu devoțiune. 

Fiecare experiență creativă, încă de pe vremea când eram o studentă entuziastă a Universității de Arte București, până în acest moment, m-a ghidat aici, în punctul de a crea de suflet, în primul rând pentru sufletul oamenilor și mai apoi pentru înfățișarea acestora.

Mai mult ca niciodată simt și văd că frumusețea exterioară este doar o oglindire a cele interioare, și tocmai de aceea ceea ce purtăm ar trebui să fie într-un perfect asentiment cu ceea ce Suntem.

Atât hainele pe care le purtăm, cât și obiectele care ne înconjoară, ar trebui să ne susțină o viață trăită în armonie.

Poluarea exterioară este doar efectul unei poluări mentale și emoționale.

Înconjurându-ne de frumos, frumosul interior, din noi, îl va saluta pe cel exterior, indicând adesea o viață trăită în armonie. În armonie cu propria persoană, dar și în armonie cu mediul înconjurător.

Dacă vrei să afli mai multe despre o această perspectivă asupra creativității, al designului românesc și al frumosului, dar și despre mine, Silvia, atunci merită să vizionezi video-ul de ma jos:

Creating with devotion

În același fel cum cuvintele frumoase nu sunt de valoare atunci când nu sunt spuse cu iubire, la fel și creația nu înseamnă nimic atunci când nu e realizată cu devoțiune.

Aruncă o privire!

“Nu uita! Ești cea mai frumoasă atunci când îți porți imperfecțiunile ca niște bijuterii scumpe. Este cea mai mare formă de fashioneală sau stil. Uită de trenduri, doar fii tu!