Termeni si conditii

Acești Termeni de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile ale utilizării site-ului nostru, www.silviapaval.com („site-ul nostru”). Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să vă conformați și să respectați acești Termeni de utilizare.

Datele noastre

Numele firmei: SC. ZA SCOOLARZ S.R.L deține și operează site-ul web.

E-mail: info@silviapaval.com

Disponibilitate:

Nu suntem perfecți, așadar nu prezentăm și nu oferim garanții că site-ul va fi disponibil la orice moment specific sau din orice locație geografică specifică; că accesul tău pe site va fi continuu sau neîntrerupt sau site-ul va fi accesibil sau optimizat pe toate browserele, computerele, tabletele, telefoanele sau platformele de vizualizare.

Dacă vom fi nevoiți, ne rezervăm dreptul de a suspenda accesul la tot sau la o parte a site-ului din orice motiv, inclusiv din motive comerciale sau operaționale, cum ar fi îmbunătățirea aspectului sau funcționalității site-ului, actualizări de conținut, mentenanță periodică sau rezolvarea problemelor despre care suntem conștienți. Ori de câte ori anticipăm că trebuie să suspendăm accesul pe site pentru o perioadă considerabilă de timp, vom încerca să vă furnizăm o notificare prealabilă în cazul în care acest lucru este posibil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza din când în când acești Termeni de utilizare și orice alt document al site-ului.

Contul:

Dacă îți furnizăm informații despre contul tău de cumparator pe acest site, cum ar fi numele de utilizator, numărul de identificare, codul contului și / sau parola, te rugăm să păstrezi aceste informații confidențiale. Asta pentru a evita situații neplăcute. Toate informațiile despre cont sunt furnizate doar pentru utilizarea titularului contului, și nu pentru alte persoane.

Proprietate intelectuală:

Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și conținutul său sunt fie deținute de noi, fie licențiate de noi. Toate aceste drepturi sunt protejate de legile privind proprietatea intelectuală din întreaga lume, iar toate drepturile sunt rezervate. Orice utilizare a site-ului web și a conținutului acestuia, cu excepția cazului în care este autorizată în mod expres în acest document, este strict interzisă. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate de noi.

Site-ul nostru este pus la dispoziție pentru a vă oferi informații generale despre noi, despre produsele noastre și despre alte eventuale servicii pe care le oferim. Site-ul nostru nu este disponibil pentru alte scopuri, cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare.

Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat numai pentru uz personal, privat și necomercial. Puteți să imprimați sau să distribuiți conținutul de pe site-ul nostru în scopuri personale, private și necomerciale. Nu puteți extrage, reproduce sau distribui conținutul site-ului nostru fără consimțământul nostru scris prealabil.

Politica de confidențialitate

SC ZA SCOOLARZ SRL colectează date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), pe paginile siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, adică al tău, în urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea și facturarea comenzilor către acesta, adică către tine;
 • rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta, adică de către tine;
 • pentru a asigura accesul tău la serviciu;
 • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, în format exclusiv electronic, doar cu acordul tău;
 • contactarea ta, la cererea ta voluntară;
 • contactarea ta, în chestiuni de Relații cu Clienții;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, ți-ai exprimat consimțământul ca SC ZA SCOOLARZ SRL să colecteze și să adminstreze datele tale cu caracter personal, în condițiile anteriaore și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date:

Ai dreptul de a obține de la SC ZA SCOOLARZ SRL, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de intervenție asupra datelor:

Ai dreptul de a obține de la SC ZA SCOOLARZ SRL, printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:

 • după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conforma legii;

Comanda produsului tău

Pentru a fi sustenabili, aproape fiecare produs se realizează la comandă, așadar îți cerem să fii înțelegător/înțelegătoare cu noi când vine vorba de livrarea comenzii, ce poate dura între 5 și 15 zile.

*Durata livrării va fi mai mare (până în 15 zile) în cazul produselor colorate natural, din cauza procesului de colorare, ce necesită timp.

Timpul de livrare este notat în descrierea fiecărui produs, dacă mai ai și alte întrebări, te rog scrie-ne la: info@silviapaval.com

Metoda de plată

Pe platforma noastră poți plăti prin următoarele metode de plată.

 • Ramburs la livrarea coletului.
 • Credit card – prin euplatesc.
 • Transfer bancar în contul ING: RO13INGB0000999909703684

După confirmarea comenzii vei primi o factură proformă, în baza căreia vei putea executa plata, menționând numele tău și numărul facturii la detalii plată.

Fan Courier este curierul care îți va aduce coletul la tine acasă.

Îți poți urmări comanda, în urma numărului de awb trimis de noi, pe:  https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/

De asemenea, se poate ridica personal din sediul nostru din București: Intrarea Nicolae Iorga, Nr 3.

Costuri și termen de livrare

Costul de livrare este 9 ron în aria de acoperire Fan Courier, iar termenul de livrare este de 1-2 zile de la trimiterea comenzii.

Retururi

Poți returna piesa în maxim 15 zile de la primirea comenzii. Conform OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului comandat.

Dacă ai depășit termenul și totuși dorești returnarea piesei, trimite-ne poze și argumentul la adresa de email: info@silviapaval.com. Cu codiția să nu depășești termenul de 30 de zile de la primirea coletului.

Ceea ce te rugăm este să ne anunți la 5 zile de la primirea coletului ce anume te face să vrei să-l returnezi:

 1. Nu ai primit ce ai comandat?
 2. Ai primit o altă măsură decât cea comandată?
 3. Produsul este deteriorat?

În momentul în care am hotărât de comun acord că returnarea coletului va avea loc, te rog să ne trimiți produsul în aceeași cutie pe care ai primit-o.

Și, deși ne pare rău să ți-o spunem, costul returului va fi achitat de tine.

Menționăm că dacă produsul este purtat sau pătat, produsul nu va fi eligibil pentru retur.

După ce procesul de returnare a produsului a fost demarat, returul se va face tot prin platforma de courierat Fan Courier.

Odată ajuns coletul la noi, îți vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de tine.

Achiziționarea produsului

Pentru a plasa o comandă, trebuie să urmezi procedura online de cumpărare de pe site-ul nostru (www.silviapaval.com). După aceea, veţi primi un e-mail de la noi prin care se confirmă primirea comenzii tale. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi, iar noi vom confirma acceptarea trimițându-ți un e-mail de confirmare a expedierii produsului.

Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective. Te informăm că din motive tehnice ce țin de arhitectura platformei se poate, în situații excepționale, să existe o întârziere în actualizarea informației afișate privind disponibilitatea produsului pe stoc. În acest sens, în eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a te informa cu privire la produse înlocuitoare de calitate şi valoare egale sau superioare, pe care le poți comanda. Dacă nu dorești să comanzi aceste produse înlocuitoare, îți vom rambursa orice sume de bani pe care le-ai plătit.

Rezervarea dreptului de selecție a comenzilor

Ne rezervăm dreptul de a scoate orice produs de pe această platformă  în orice moment, fără a te anunța, deoarece suntem o echipă mică, iar partea logistică e mereu provocatoare. Echipa Silvia Pavăl se implică cu toată dragostea posibilă pentru a-ți veni în ajutor, însă sunt situații excepţionale în care ne rezervăm dreptul de a refuza prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii.

În momentul când primești confirmarea livrării, acest lucru îți va confirma livrarea coletului.

P.S: În cazul în care îți dorești o altă culoare, sau o altă mărime decât cele disponibile la noi pe site, te rog să ne scrii la numărul de telefon: 0757 718 828 pe WhatsApp.

În urma cerinței tale noi îți vom da un răspuns cât mai rapid cu putință dacă este posibilă livrarea unui astfel de produs și costul acestuia, care ar putea să difere de cel prezent pe site. De asemenea, ține cont că e posibil să nu putem să-ți livrăm un produs pe baza cererii tale, caz în care ne rezervăm dreptul să nu luăm comanda.